صفحه 1 : گردشگری صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : گردشگری صفحه 8 : فرهنگی

۶
دی
۱۴۰۳

شماره
۵۷۹۲

امروز: ۷ (دی) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Friday 2024 (Dec) 27

عناوین صفحه


هگمتانه، گروه خبر همدان: رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مصرف "نان کامل" یا سبوس دار که دارای اسیدهای فنولیک هستند به افراد جامعه به ویژه شهروندان دارای اضافه وزن و در معرض دیابت توصیه می‌شود.
به گزارش هگمتانه، آرزو کاوه ئی افزود: این نوع نان حاوی فیبر نامحلول است که یک ماده مغذی حیاتی برای سلامت دستگاه گوارش به شمار می رود.
کاوه ئی تأکید کرد: فیبر در روده بزرگ توسط میکروفلور روده تخمیر می شوند و به اسیدهای چرب کوتاه زنجیر و گاز تبدیل می شوند.
وی تصریح کرد: فیبر نامحلول همچنین حرکات روده را منظم می کند و از طریق افزایش حجم مدفوع از ایجاد یبوست پیشگیری می کند.
کاوه ئی بیان کرد: محتوای بالای فیبر غلات کامل با کاهش اشتها و ایجاد احساس سیری طولانی مدت به پیشگیری از چاقی و اضافه وزن کمک می کند.
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: نان کامل باعث کاهش جذب کلسترول و افزایش دفع آن می‌شود و سطح تری گلیسرید پلاسما را کاهش می دهد.
وی بیان کرد: تنظیم قند خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت نیز از مزایای اصلی غلات کامل است.
به نقل از ایرنا، وی اظهار کرد: مطالعات نشان دادند مصرف ٣-5 واحد نان کامل از طریق کاهش کلسترول بد، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را ٢١ درصد کاهش می دهد.
کاوه ئی با بیان اینکه مواد مغذی موجود در غلات کامل سبب کاهش سطح هموسیستئین سرم می‌شود،یادآور شد: کاهش سطح هموسیستئین سرم می تواند وقوع سکته و بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش دهد.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: